Huomaa: Tämä dokumentti onkäännös. Jos olet epäselväätarkka merkitys, lueEnglanti alkuperäinen klikkaamallaEnglanti lippu alareunassa tällä sivulla.

 

 

BULLS MOUTH MEDIA OY (jäljempänä “Bulls Mouth”) tarjoaa portaalin verkkosivuillaan https://human-fertility.com (jäljempänä “human-fertility.com”), jonka avulla potilaiden ja lääkärien löytää tiedottaminen ja luoda yhteyksiä toisiinsa.

Bulls Mouth tavoitteena on tarjota asiatietoa ja arvosteluja, edellyttäen potilaat, jotka koskevat heidän lääkärit, siten avustaisivat potilasta löytämään ja valitsemalla sopivin ammatti tai hoitoa. Kuitenkin samaan aikaan human-fertility.com olisi yhtä toimia välineenä laadunvarmistuksen ja esitysalustan jäsenille parantavaa ammattien yhteisten sairauksia.

§ 2 oikeudellinen soveltamisala
Seuraavat Sopimus kattaa suhde Bulls Mouth ja jäsen paranemista ammattia (jäljempänä “asiakas”) suhteen maksutta, sekä maksullisia palveluja tarjoamia Bulls Mouth.
Päinvastoin ehdot asiakkaan lukuun ovat tehottomia, jopa tapauksissa, joissa Bulls Mouth ei nimenomaisesti vastusta niitä ja tekee sopimuksen.
Poikkeavat sopimukset yksittäisissä tapauksissa vaatia kirjallisesti katsottaisiin olevan tehokkaita, mukaan lukien peruuttamista tämän kirjallisesti lauseke.

§ 3 Sopimuksen teko ja aihe sopimusehdot
Laajuus jäsenyyden liittyvien maksamat maksut asiakkaan ja tarvittaessa muut edellytykset on määritelty tässä välisessä sopimuksessa Bulls Mouth ja asiakas. Sikäli kuin tämä yksilö työsopimuksessa viitataan tariffin arkin sovittujen kysynnän tariffi, olosuhteet ohjeessa mainittua uusin versio tulee osa tätä sopimusta.
Asiakas virat tarjouksen sopimuksen täyttämisen verkkosivuilla human-fertility.com lähettämällä sähköpostia osoittaa kiinnostusta palkkio jäsenyyden. Asiakas sitoutuu tähän tarjoukseen ajaksi kahden viikon kuluessa siitä, Bulls Mouth. Saatuaan maksun, Bulls Mouth luo oma ja optimoitu sivun asiakkaalle, mikä vahvistaa sopimuksen tekemisestä.
Aihe sopimuskauden piilee asiakkaan jäsenyydestä human-fertility.com. Jäsenyys mahdollistaa asiakkaan perustaa laajennettu ja erittäin näkyvä profiili clinics.human-fertility.com. Tekstit ja kuvat voidaan lisätä laajennettu profiili tätä tarkoitusta varten. Lisäksi asiakkaalla on mahdollisuus viitata kävijöitä verkkosivuilla hänen lääkärin toimistossa, sekä osoittaa tai säätää yhteystiedot ja aukioloajat.

§ 4 Hinnat ja palvelut
Bulls Mouth veloittaa asiakkaan maksut tiedoksi aikaan ehdotus tehdään korvauksena suoritetuista palveluista. Maksut erääntyvät maksettavaksi ilman vähennyksiä aikaan laskun vastaanottaa asiakkaan.
Kaikki hinnat ymmärretään olevan lisäksi soveltuvien arvonlisäveron lakisääteisen koron.
Jos asiakas laiminlyö maksuja palvelujen Bulls Mouth, Bulls Mouth on oikeus kieltäytyä täyttäminen palvelun takia asiakkaalle – erityisesti väliaikaisesta keskeyttämisestä tiedot ja linkkejä sivuille, joka asiakkaan – kunnes kun asiakas ei ole enää jälkikäteen. Tällaisissa tapauksissa Bulls Mouth ilmoittaa Suspensio asiakkaalle kirjallisesti muodossa ennalta määräajan yleisesti mahdollistaa 10 työpäivää ratkaista tilille. Kaikki muut sopimukseen perustuvat oikeudet johtuvat asiakkaille oletuksena pysyä ennallaan, vaikka kieltäytyminen suorittaa mainitut palvelut.

Jos maksujen viivästymisen, Bulls Mouth veloittaa viivästyskorkoa oikealla kymmenen prosentin peruskorko korko. Pidätämme oikeuden puolustaa korkeampi aiheuttamista vahingoista maksuviivästyksistä.

§ 5 tariffimuutokset ja Tariffi Päivitykset
Bulls Mouth on oikeus muuttaa maksuja ja palvelun sisällöstä sovitaan kysyntä tariffeja (tariffi muutos), vastauksena muuttuviin olosuhteisiin, antamalla asiakkaalle kirjallisen ilmoituksen loppupuolella vuosineljänneksen, mukaan lukien ennen irtisanomisajan kahden kuukauden. Jos asiakas ei halua jatkaa sopimusta kanssa muuttuneen tariffien hänellä on oikeus peruuttaa se saakka muutoksen tariffi.
Bulls Mouth on sijoitettu päivittää sopimuksen kysyntää tariffin korkeammat palvelujen laajuutta (tariffi päivitystä). Tariffi päivitys edellyttää asiakkaan allekirjoittamaan yksittäisen sopimuksen uutta kysyntää tariffi.

§ 6 Bulls Mouth vastuualueeseen; Häiriöt Suorituskyky
Bulls Mouth tarjoaa palveluja pohjalta nykytilasta internetin ja nykyinen tekninen, oikeudellinen ja kaupallinen puitteet tietojenvaihtoa Internetin kautta. Asiakas on tietoinen siitä, että tietojenvaihto Internetin kautta riippuu näitä ehtoja, sekä muita olosuhteiden – esimerkiksi ehdot loppupään tietojen linjat, joka Bulls Mouth ei voi vaikuttaa ja näin ollen ei vastaa.
Kohdan mukaisesti 1, Bulls Mouth maksuvaatimuksen edelleen vaikuta mahdollisten häiriöiden laadun tiedonvaihdon internetin kautta, kuten sanoi häiriöt ovat ulkopuolella Bulls Mouth vastuualueeseen. Jos tällaisia ​​häiriöitä tehdä Bulls Mouth pysty antamaan asiakkaalle tarjotaan palvelu, tai jos palvelu ei ole kokonaisuudessaan käytettävissä asiakkaan yli huomattavan pitkän, asiakkaalla on oikeus ylimääräiseen irtisanomista loppupuolella kunkin kalenterikuukauden . Seitsemän päivän irtisanomisaika on annettava ja irtisanominen on tehtävä kirjallisesti voimassa. Muut oikeudet Asiakkaan eivät kuulu.
Jos Bulls Mouth ei suorita palvelujaan tai ei suorita palvelujaan sopimuksen tavalla, muissa kuin annetaan 6 § para.2, asiakas on velvollinen antamaan vikailmoituksen kohti Bulls Mouth kirjallisesti.

Jos Bulls Mouth ei suorita palvelujaan, vaikka päätyttyä kohtuullisen ajan ja sen jälkeen oikeutettu vikailmoituksen, asiakas on oikeus vähentää jatkuvaa maksuja varten tarjonnut palveluja sopiva ajaksi ja missä määrin Bulls Mouth kyennyt suorittamaan näitä palveluja sopimuksen mukaisesti, saatuaan kirjallisen ilmoituksen viasta. Lisäksi asiakkaalla on oikeus ylimääräiseen irtisanomista sopimuksen kiinnittyneenä kirjallisesti. Ylimääräinen Irtisanominen edellyttää, että asiakas on lähettänyt Bulls Mouth toisen määräajan vähintään viikkoa kirjallisesti tarjota sopimuspohjaisia ​​palveluja, ja että tämä määräaika oli päättynyt kysymystä korjaamatta. 11 § sovelletaan, jos vahinkojen tai korvaavia turha kulut. Asiakkaat käyttävät maksuton jäsenyys ei ole laillista oikeutta palveluksia.

§ 7 Asiakkaan vastuualueeseen
Koska Bulls Mouth ei ole nimenomaisesti oletettu edelleen sitoumuksia sopimuksen, se on asiakkaan vastuulla, luoda ja ylläpitää tarvittavan teknisen infrastruktuurin (laitteistot, ohjelmistot, tietoliikenne, sisäinen verkko, henkilökohtainen verkkosivuilla) varten mukana Internet, ylös Osakeantia tarjoamia Bulls Mouth. Tämä vastuu koskee myös vapaaehtoinen linkkejä ylimääräisiä sivustot, sekä tietoa, kuvia ja videoita asiakkaan. Asiakas tarjoaa, asianmukaisessa muodossa, kaikki tarvittavat tiedot asianmukaisen alkua palvelun Bulls Mouth. Se on hänen velvollisuus varmistaa, että valittu osoitteet ja nimet (domain, sähköposti-osoitteet) ovat ilmaisia ​​ja ei loukkaa kolmannen osapuolen oikeuksia.

Se on asiakkaan vastuulla varmistaa, että tiedot, kuvia, videoita ja yhdistettyjä tarjouksia hän toimitti human-fertility.com, tai toimitettiin hänelle, älä loukkaa kolmannen osapuolen oikeuksia ja noudattaa lainsäädäntöä. 8 § Tämän sopimuksen ei puututa. Se on jopa asiakas itsenäisesti ja asianmukaisesti suunnitella ja luoda hänen erilaisia ​​tietoja tarkoitettu Internet, sikäli kuin tarkoitetut sisällä laajennetun profiilin. Lisäksi hän on vastuussa noudattamisen varmistamiseksi lainsäädäntönsä liittyvät ammatin ja / tai käytännesäännöt. Tämä koskee myös integrointi ns sivuston widgetit, joka Bulls Mouth tekee saataville asiakkaalle. Jos asiakkaan loukkaukset edellä mainitun, tai muita yhteistyössä tehtävät ja velvollisuudet aiheuttaa Bulls Suusta ei suoriudu tai ei kokonaan, tai ei ajoissa hoitaa palveluja, asiakkaalla ei ole mitään oikeuksia vastaan ​​Bulls suussa; erityisesti mahdolliset korvausvaatimuksensa Bulls Mouth säilyvät ennallaan.
Asiakas on varmistaa, että hänen IT-infrastruktuuri on asianmukaisesti suojattu täytän

panemiseksi joitakin keinoja ammatillisen IT-turvallisuus.

§ 8 Asiakkaan velvollisuus human-fertility.com
Premium asiakkaat ovat velvollisia olemaan käyttämättä human-fertility.com n portaalin tarjontaa laittoman tavalla ja noudattamaan lakeja, sekä kolmansien osapuolten oikeuksia. Erityisesti tämä sisältää seuraavat asiakas velvoitteet:
Premium asiakas varmistaa, että tiedot, jotka hän julkaisee internetissä ei riko lakia alaikäisten suojelemisesta, henkilökohtaisia ​​oikeuksia kolmansien osapuolten ja tavaramerkkioikeus, erityisesti kopio kolmansien osapuolten oikeuksia. Asiakkaan on luopumaan käyttöön tietoja moraalitonta sisältöä.
Se on asiakkaan velvollisuus välttää liiallista rasitusta portaalin johtuvat tahattoman tai väärästä käytöstä sen. Jos rikkoo velvoitteita para.1, Bulls Mouth pidättää välittömästi oikeus tilapäisesti rajoittaa pääsyä portaaliin, sekä muita palveluja, joko kokonaan tai osittain, ja / tai peruuttaa sopimuksen ilman ilmoitus.
Asiakas korvataan Bulls Mouth vastaan ​​kolmansien osapuolien väitteet, jotka johtuvat noudattamatta jättäminen mukaan para.1. Hän on velvollinen korvaamaan Bulls Mouth vahingoista, jotka aiheutuvat tällaisesta rikkomisesta.
Asiakas vakuuttaa, että toimitetut tiedot rekisteröitymisen toimitettiin hänen parhaan tietonsa ja ymmärryksensä mukaan ja että hän on varmistanut sen pätevyyttä.

§ 9 Tekijänoikeudet ja tavaramerkki lain human-fertility.com
Tekijänoikeus esineet luoma Bulls Mouth tai sisällön omistaa Bulls Mouth jäävät yksin hallussaan Bulls Mouth. Kopiointi ja / tai tällaisten grafiikkaa, ääntä asiakirjat, videopätkiä ja tekstejä muissa sähköisissä tai painetuissa julkaisuissa ei saa tehdä ilman nimenomaista lupaa Bulls Mouth.
Asiakas valtuuttaa käyttäjät Bulls Suusta tallentaa ja tulostaa säädetyt sisältöä yksityisiin tarkoituksiin, edellyttäen, että tämä toiminta ole suoraan tai välillisesti tarjoaa voiton tavoitteluun.

§ 10 kolmansien osapuolten käytettäväksi
Puitteissa tämän sopimuksen, Bulls Mouth myöntää asiakkaalle oikeuden käyttää portaalin yksinomaan omiin tarkoituksiinsa. Asiakas voi, ei pääasiallisesti eikä kokonaan, kaupallisesti tarjota pääsy valtakirjojen kolmansille
Jos asiakas tekee pääsyä kolmansien osapuolten saatavilla, hän pidetään vastuussa Bulls suussa kolmansien osapuolten käyttäytyminen samassa määrin, johon hän olisi vastuussa omasta käyttäytymisestä.

§ 11 Vastuu
Bulls Mouth vasta vastuuseen, kokonaan, vahingoista tai turhia menoja, riippumatta oikeusperusta (sopimukseen tai sopimussuhteen ulkopuolista rikkominen kunnossa- tai keskiasteen tulli, vastuu vikoja, lainvastaisesta toiminnasta) jos todisteita tahallisesta tai törkeästä huolimattomuudesta voidaan tuottaa. Jos lievä huolimattomuus, Bulls Mouth vain saattaa vastuuseen, jos velvoitetta rikottiin, täyttyminen alun perin mahdollistaa asianmukaisen sopimuksen täyttämisen ja jonka rikkominen vaarantaa tarkoituksen saavuttamiseksi sopimuksen, koska asiakas säännöllisesti luottaa tämä velvoite voidaan noudattaa (kardinaali velvoite), sekä tapauksessa vastuun vuoksi viivyttää tai alkuperäiseen impossibleness; on näissä tapauksissa vastuu rajoittuu määrää vastaavalta sovittu kunkin toimitus ja palvelu. Sonnit Mouth ei ole vastuussa missään muissa tapauksissa on lievä huolimattomuus.
Vastuu mukaan tuotevastuulain ja henkilövahingot, sekä antamat takuut Bulls Mouth edelleen vaikuta vastuun rajoitus mukaan kohta. 1.
Voit missä määrin Bulls Mouth on vastuussa tietojen menettämisen alle para.1 ja 2, vastuu rajoittuu menetys tällaisia ​​tietoja, jonka asiakas on kiinnitetty yhteiseen tavalla (vähintään kerran päivässä) siten , että hän voi kopioida tietoja kohtuullisella vaivalla, paitsi jos tahallisuus tai törkeästä huolimattomuudesta. Oikeus kiistää vaateen myötävaikutukseen pysyy voimassa koko ajan.

12 § Yksityisyys ja tietosuoja
Bulls Mouth ja asiakas todella suojaavat toistensa asiakirjoihin, jotka on joko nimenomaisesti merkitty, tai selvää luottamuksellisia, luvattomalta paljastamisesta kolmansille ja käsittelee niitä luottamuksellisesti.
Bulls Mouth vannoo noudattaa lakisääteisiä määräyksiä, jotka koskevat tietosuojaa ja velvoittamaan kolmansia noudattamista sopimuksella.

13 § Peruutus
Sopimus on solmittu määräämättömäksi ajaksi. Se voi peruuttaa irtisanomisaika neljä viikkoa ennen päättymistä nykyisen tilikauden. Tämä sopimus on vähimmäiskesto on yksi vuosi, joka alkaa sopimuksen tekemisestä, minkä jälkeen sopimus on automaattisesti jatkettu vuosittain.
Molemmat sopimuspuolet on oikeus irtisanominen ilman irtisanomisaikaa, jos syyn on olemassa. Mitätöimisestä vaatii kirjallisesti olisi tehokasta.

§ 14 todistusarvo lausekkeen ja todistustaakka
Säilyttämiä Bulls Mouth sähköisessä rekistereihin, tai muussa sähköisessä muodossa, katsotaan hyväksyttäviä todisteita todisteita tiedonsiirron, sopimukset ja suorittaa maksut osapuolten välillä.
Jos asiakas mainitsee väärinkäyttö identiteettinsä puitteissa sopimukseen, sen on välittömästi annettava Bulls Mouth kaikki saatavilla olevat tiedot ja aihetodisteet liittyvät siihen. Jos tätä velvollisuutta rikotaan ja jos on riittävästi aihetodisteita varten toimia asiakkaan sijaan kolmas osapuoli, todistustaakka on asiakkaan osoittamaan, että kyseessä on väärinkäyttö identiteetin.

§ 15 Loppusäännökset
Mitään sopimusta määräytyvät yksinomaan lakia Yhdistyneessä kuningaskunnassa.
Paikka toimivalta on, että Bulls Mouth pääkonttorissa.
Jos yksittäiset määräykset näiden yleisehdot ovat tai tulevat kokonaan tai osittain virheellinen ja / tai täytäntöönpanokelvottomaksi,
tämä ei vaikuta pätevyyteen ja / tai täytäntöönpanokelpoisuuteen muiden määräysten tai niiden osia. Paljon mieluummin, pätemätön säännös korvataan, että joka on lähinnä sen käyttötarkoitukseen.