Huomaa: Tämä dokumentti onkäännös. Jos olet epäselväätarkka merkitys, lueEnglanti alkuperäinen klikkaamallaEnglanti lippu alareunassa tällä sivulla.

Vastuu sisällöstä

 

Palveluntarjoajana olemme vastuussa sisällöstä näillä sivuilla nojalla yleisen lain. Meillä ei ole pakko palveluntarjoajana valvomaan lähetetyn tai tallennetun ulkomaisia ​​tietoja tai selvittämään olosuhteita, jotka osoittavat laitonta toimintaa. Velvollisuus poistaa tai estää tietojen käyttöä yleisten lakien säilyvät ennallaan. Kuitenkin asiaa vastuu on mahdollista vain alkaen tieto tietyn rikkomuksen. Ilmoituksen saatuaan tällaisia ​​rikkomuksia, me poistamme sisällön välittömästi.

 

Vastuu Linkit

 

Tarjontamme sisältää linkkejä ulkoisiin sivustoihin, joihin emme voi vaikuttaa. Siksi emme voi hyväksyä mitään vastuuta niiden sisällöstä. Vastaavat toimittaja tai operaattori tällaisten sivustojen on aina vastuussa sisällöstä linkitetyllä sivustolla. Kyseiset sivustot tarkastettiin aikaan yhdistää mahdollisten rikkomuksiin. Laiton sisältö ei ollut tunnistettavissa aikaan yhdistää. Jatkuvassa valvonnassa linkitysten on kohtuutonta ilman konkreettisia todisteita rikkomisesta. Kun ilmoitus rikkomuksista, me poistamme tällaisia ​​yhteyksiä välittömästi.

 

Tekijänoikeus

 

Sisältö ja työt näillä sivuilla luoma sivuston ylläpitäjä niihin sovelletaan Euroopan tekijänoikeuslakia. Päällekkäisyyksiä, jalostukseen, jakeluun ja kaikenlaiselta hyväksikäytöltä rajojen ulkopuolella tekijänoikeuden edellyttää kirjallista suostumusta vastaavien tekijä. Lataukset ja kopiot näistä sivuista ovat sallittuja ainoastaan ​​yksityiseen, ei-kaupalliseen käyttöön. Sikäli kuin sisältö ei luoda sivuston ylläpitäjä, tekijänoikeuksia kolmansille osapuolille. Avustukset kolmansien osapuolten on merkitty sellaisiksi. Jos et vielä olla tietoinen tekijänoikeusrikkomuksesta, pyydämme vihje. Kun ilmoitus rikkomuksista, me poistamme tällaisen sisällön välittömästi.

Leave Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

clear formSubmit

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.